Saturday, October 24, 2020

Zhargoni i ofertave të punës

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

PAGË KONKURRUESE:

Ne jemi konkurrues duke paguar më pak se konkurrentët tanë.

ORAR FLEKSIBËL:

Puno 55 orë në javë; do paguhesh për 37.5

AFTËSI TË MIRA KOMUNIKIMI:

Menaxheri të komunikon dicka, ti dëgjo dhe përpiqu të kuptosh se cfarë donte të thonte ai.

AFTËSI PËR TË PËRBALLUAR PERIUDHA TË NGARKUARA ME PUNË:

Nëse ankohesh, do pushohesh nga puna.

VET-MOTIVUES:

Menaxherët nuk do ti përgjigjen pyetjeve

DISA HERË MUND TË DUHET TË PUNOSH JASHTË ORARIT:

Disa herë çdo mbrëmje dhe disa herë të tjera cdo fundjavë

DETYRAT JANË TË NDRYSHME:

Çdonjëri në zyrë mund të bëhet Shefi jot.

KËRKOHEN DISA AFTËSI TË MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN:

Nëse do jemi në situata të sikletshme, do dalësh ti në TV dhe të na nxjerrësh nga situata.

KËRKOJMË KANDIDATË QË ZOTËROJNË AFTËSI TË NDRYSHME:

Do të duhet të zëvendësosh tre punonjës që sapo janë larguar.

AFTËSI PËR TË ZGJIDHUR PROBLEME:

Po punësohesh në një kompani me gjendje kaosi të vazhdueshme.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
Previous articleParashuta e artë
Next articleDiferencimi gjeografik
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...