Sunday, January 17, 2021

Zbuloni 56 pozicionet e lira të punës në kategorinë Shitje dhe Zhvillim Biznesi në duapune.com

Duhen lexuar

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Insta1080x1080 4

Ajo që vihet re më së shumti në duapune.com edhe pse në kohë pandemie, është kërkesa e lartë për punësim në kategorinë e Shitjeve dhe Zhvillim Biznesit. Po të shohim edhe sot në portal numrin më të lartë të kërkesës për staf e ka pikërisht kjo kategori me 56 pozicione të lira pune.

Departamentet e Burimeve Njerëzore të kompanive të tilla si:

Megatek, Neptun, Remax, Delta Group, Lufra, Century 21 etj., janë në kërkim për:

Menaxherë: https://duapune.com/jobs/menaxher-shitje-ne-terren

Drejtor Shitjesh: https://duapune.com/jobs/drejtor-shitjesh-m-2

Agjent Imobiliar: https://duapune.com/jobs/agjent-imobiliar-54

Agjent Shitje: https://duapune.com/jobs/agjent-shitje-336

Shitës Rajonal: https://duapune.com/jobs/perfaqesues-rajonal-shitjesh-per-zonen-e-tiranes-15

Por, për t’u njohur me të gjitha mundësitë e punësimit të kësaj kategorie ne ju vëmë në dispozicion linkun përkatës: https://duapune.com/search/category/shitje-zhvillim-biznesi

Ndërkohë për t’u njohur me mundësitë e punësimit të industrive të tjera mund të ndiqni këtë lidhje: https://duapune.com/categories

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punet e reja SOT

Njihuni me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, duke klikuar ne vijim: >> Punët e...

“Po na iken truri”

Çfarë po ndodh?! Gati të gjithë studentët duan të ikin jashtë. Emigracioni plagë edhe për të ardhmen nëse nuk...

Diplomuar ne gjuhe te huaja? Ka pune per ju.

Çfarë mund të bësh me një diplomë gjuhe? Opsionet e karrierës. A keni një diplomë në gjuhë të huaj?...

Vende te lira pune sot

Nese nuk keni patur mundesine te njiheni me vendet e lira te punes te publikuara sot ne duapune.com, ju ndihmojme me kete...

Pune ne Digital Marketing dhe aftesite e kerkuara

Content & Marketing Professionals Nese po kerkon te rritesh ne karriere ne sektorin e marketingut dhe sidomos marketingut digital,...