Friday, January 22, 2021

Zbuloni 3 përbërësit e bisedave të frytëshme

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Workgroup meetingTë gjithë liderët duhet të jenë në gjendje të tregojnë komunikim kritik apo sfidues. Edhe nëse jeni  duke biseduar vetëm për vetëm me dikë, në grup të vogël, apo edhe në një takim të bashkisë së qytetit, do t’ju nevojiten tre elementët e diskutimit, të cilat duhen përdorur me efikasitet për të dhënë mesazhin tuaj të vështirë:

1. Pjesëmarrësit e duhur dhe mënyra e vendosjes. Zgjidhni llojin e duhur të takimit për të dhënë mesazhin tuaj. Në qoftë se takimi mund të jetë sensitiv, atëherë përdorni takimin e personave një për një. Nëse të gjithë drejtuesit tuaj të lartë duhet të marrin informacionin në të njëjtën kohë, atëherë formoni grupe të vogla për të diskutuar. Sigurohuni që pozicioni juaj fizik dhe kontakti me sy të japin informacioni e duhur për të gjithë pjesëmarrësit.
2. Qëllim i thellë dhe i besueshëm. Lista e rezultateve që doni nga takimi. Tregohuni të gatshëm dhe të sinqertë për atë që me të vërtetë shpresoni të arrini. Ndani këto qëllime me audiencën tuaj dhe do të fitoni besimin e tyre.
3. Reagoni dhe angazhohuni. Përgjigjuni nevojave të të gjithë audiencës. Krijoni një lidhje emocionale me audiencën tuaj dhe qëndroni të vërtetë për vlerat tuaja, por pranojeni se kjo bisedë nuk është e gjitha për ju.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...