Wednesday, December 2, 2020

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Duhen lexuar

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28 Tetorit 2020. Duke u bazuar në përvojën e dialogut të nivelit të lartë rajonal mbi transformimin digjital, Samiti Digjital i Ballkanit Perëndimor 2020 do të mbahet në kuadrin e Procesit të Berlinit dhe Planit Shumëvjeçar të Veprimit në Zonën Ekonomike Rajonale (MAP-REA) për Ballkanin Perëndimor.
Ky samit do të sjellë së bashku përfaqësues të niveleve të larta të qeverive nga rajoni, Komisioni Evropian, Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal, komuniteti i biznesit dhe palët e interesuara përkatëse.

Samiti Digjital WB6 2020 synon të shfaqë praktikat e mira në Ballkanin Perëndimor, duke nënvizuar arritjet dhe rezultatet e Agjendës Digjitale dhe duke eksploruar mundësitë e ndërtimit të partneriteteve me sektorin privat, në kontekstin e procesit të transformimit digjital.
Samiti do të promovojë perspektivën digjitale të Ballkanit Perëndimor në kontekstin e integrimit në BE, ndërsa tërheq Rrugën Përpara në Agjendën Digjitale, në mënyrë që të përcaktojë përparësitë e objektivave kryesorë për rajonin. Takimi Digjital do të mbulojë 4 platforma kryesore: Lidhja e Rrjetit dhe Shërbimeve, Besueshmëria dhe Siguria, Aftësitë Digjitale dhe Ekonomia Digjitale.

Në këtë ngjarje të rëndësishme do të jetë pjesëmarrës si Folës Kryesor, Z. Dritan Mezini, CEO i DM Consulting Services dhe bashke-themeluesi i duapune.com për seancën 3, Ekonomia Digjitale – “Tregëtia Elektronike në kohërat e COVID-19: Si tregu rajonal mund të ndihmojë?”.

Për ta ndjekur këtë seancë dhe aktivitetin në tërësi mund të regjistroheni tek kjo lidhje: https://digitalsummitwb6.com/registration/

#westerbalkandigitalsummit #duapunewesternbalkan #wbecommerce #keynotespeaker

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Çfare ju pelqen me pak nga puna juaj?

Ajo që nuk duhet të bëni është që të shprehni pakënaqësi rreth kompanisë aktuale ose të thoni se e urreni shefin tuaj...

Kenget me te bukura per Krishtlindje dhe Vitin e Ri

Ne pritje te Krishtlinjdes dhe te nderrimit te viteve ne menyre sa me te qete e te begate per te gjithe, ekipi...

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.