Friday, January 22, 2021

Vjeshta sjell punë të reja në këto qytete

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...
Pune te reja

Ky fillim vjeshte ka sjellë në qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe Kosovës mundësi punësimi nga kategoritë si Shitje-Zhvillim Biznesi, Teknologji Informacioni , Sherbim Klienti, Instalime-Mirembajtje, Financë apo Burime Njerezore. Klikoni mbi qytetin në të cilin jetoni për t’u njohur me ofertën e punës në qytetin tuaj:

  1. Tiranë (260)
  2. Prishtinë (21)
  3. Durrës (14)
  4. Elbasan (4)
  5. Kamëz (4)
  6. Fushë Kosovë (3)
  7. Fier (2)
  8. Prizren (2)
  9. Vlorë (2)
  10. Gjakovë (1)

Për t’u njohur me mundësitë e punësimit në qytetet e tjera të Shqipëridhe Kosovës klikoni këtu:

>>>Punët sipas Qyteteve<<<

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...