Sunday, April 18, 2021

Vëri në provë aftësitë e tua inovative! – “Made in Dibra” Bootcamp

Duhen lexuar

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

blank creativity design 247772UNDP me mbështetjen e Ambasadës Britanike do të organizojnë Bootcamp me temë: Made in Dibra! Design thinking për një Dibër për të rinjtë

Ky Bootcamp ka si synim kryesor që studentë, profesionistë dhe sipërmarrës të rinj, përmes metodologjisë inovative “Design Thinking”, të gjejnë zgjidhje për një Dibër që ofron më shumë për të rinjtë.

Pjesëmarrësit do të përdorin metodologjinë inovative të Design Thinking për të transformuar idetë e tyre në prototipe. Të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me certifikata pjesëmarrjeje dhe prototipi
fitues do të mbështetet financiarisht deri në transformimin e tij në një produkt konkret.

 

Bootcamp me titull “Made in Dibër” do të organizohet në Durrës në datën 7-9 Dhjetor. Sfidat kryesore janë:

  • Si mund ta bëjmë Dibrën një qendër turistike e kulturore në Ballkan.
  • Si mund të përdorim teknologjinë dhe mendimin krijues për të dalë me ide që i sjellin përfitim si banorëve dhe vizitorëve të Dibrës”

Për tu regjistruar në Bootcamp, klikoni: https://www.eventbrite.com/e/made-in-dibra-bootcamp-tickets-53183270594?aff=ebdssbdestsearch

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

QUIZ: Cili është mëngjarash?

Shikoni me vemendje figurën. Përgjigjja e saktë: NR 5

Mberrini vone ne pune? Cili ishte justifikimi?

Të gjithëve na ka ndodhur të mos arrijmë në orar në punë. Na ndodhin gjëra të paparashikuara, nuk zgjohemi mirë në mëngjes, na shkojnë...

Si te vendosni punen vullnetare ne nje CV?

Fakt: Punëdhënësve u pëlqen të shohin që ju keni kryer punë vullnetare. Kjo është mënyra se si ta vendosni dhe ta nënvizoni...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana. Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje...