Thursday, February 25, 2021

Vera bëhet më e freskët me duapune.com me këtë ofertë për bizneset HOREKA!

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

HOREKA 1080x1080 1

Sezoni turistik veror sapo ka filluar dhe duapune.com dëshiron të freskojë me një ofertë speciale bizneset HOREKA.

Në kuadër të vështirësive që po kalon sektori i turizmit për shkak të pandemisë së Koronavirusit, për të gjithë bizneset e kategorisë HOREKA – Hotel-Restorant-Kafe, duapune.com u vjen në ndihmë duke ofruar Paketën Verore 2020 për Turizmin, për muajt Korrik – Gusht.

duapune.com është partneri i duhur në gjetjen e personelit profesional, shpejtë në kohë dhe cilësi.

duapune.com i ndihmon bizneset në çdo hap.

Të gjithë të interesuarit mund të kontaktojnë:

Email: [email protected]

Tel: 069 20 31 583

 

“Miku juaj për punë dhe karrierë”duapune.com

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...