Monday, October 26, 2020

Vende të lira pune nga kompania Gener 2

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Logo gener 2Quantity Surveyor       https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce/quantity-surveyor-16274

QA/QC Inspector/ Inspektor Cilësie në Rajonin e Korçës dhe Fierit     https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/qaqc-inspector-inspektor-cilesie-ne-rajonin-e-korc

HSE Officer në rajonin e Korçës dhe Fierit         https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-tirane/hse-officer-ne-rajonin-e-korces-dhe-fierit-16282

Environmental Officer në Rajonin e Korçës dhe Fierit         https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/environmental-officer-ne-rajonin-e-korces-dhe-fier

Environmental Inspector në rajonin Korçë dhe Fier       https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/environmental-inspector-ne-rajonin-korce-dhe-fier-

Designer në rajonin Korçë dhe Fier         https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/designer-ne-rajonin-korce-dhe-fier-16279

Community Liason Officer për Rajonin e Korçës dhe Fierit         https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/tirane/community-liason-officer-per-rajonin-e-korces-dhe-

Inxhinier për Urat në Rajonin e Fierit (Topojë) dhe Korcës         https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/inxhinier-per-urat-ne-rajonin-e-fierit-topoje-dhe-

Block Manager në Rajonin e Fierit dhe të Korçës      https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/block-manager-ne-rajonin-e-fierit-dhe-te-korces-me

Inxhinier Gjeodet në Rajonin e Korçës dhe Fierit        https://duapune.com/jobs/inxhinier-ndertimi/gener-2-shpk/korce-fier/assistant-engineer-per-rajonin-e-korces-dhe-fierit

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.