Thursday, January 28, 2021

Vende të lira pune nga Europe Agency

Duhen lexuar

6 teknika si te reduktoni stresin ne pune

“Njeriu është produkt i mendimeve të tij, çfarë mendon për veten, ai ashtu do të bëhet.” - Mahatma Gandhi Julinda Hasa

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

Logo-Europa-Agency--Variant-003Mjek Kardiolog     https://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16360

Mjek Kardiolog (Femer), Abu Dhabi (rroga fillestare 15 000$/muaj)      https://duapune.com/jobs/mjek-i-specializuar/europe-agency/abu-dhabi/mjek-kardiolog-16361

Infermier, Dubai/Abu Dhabi (rroga fillestare 1000$/muaj)      https://duapune.com/jobs/infermier-ndihmesmjek/europe-agency/abu-dhabi/infermier-dubaiabu-dhabi-rroga-fillestare-1000muaj

Recepsioniste Spitali, Abu Dhabi (paga deri 2000 $/Muaj)         https://duapune.com/jobs/recepsionist/europe-agency/abu-dhabi/recepsioniste-spitali-abu-dhabi-paga-deri-2000-mua

Mesues/e, Abu Dhabi (paga 1200 $/Muaj)       https://duapune.com/jobs/mesues/europe-agency/abu-dhabi/mesuese-abu-dhabi-paga-1200-muaj-16359

Menaxhere Marketingu Palestre (F), Abu Dhabi (rroga 1500 – 2000 $/muaj)      https://duapune.com/jobs/menaxhim/europe-agency/abu-dhabi/menaxhere-marketingu-palestre-f-abu-dhabi-rroga-15

Guest Relation Officer (F), Dubai (Starting Salary – 700 $/month)        https://duapune.com/jobs/marredhenie-me-publikun-dhe-komunikim/europe-agency/dubai/guest-relation-officer-f-dubai-starting-salary-700

Shofer Taxi ne Abu-Dhabi (paga fillon nga 1000 $/Muaj plus perqindje ne baze te xhiros)     https://duapune.com/jobs/sherbim-transporti-dhe-shperndarje/europe-agency/abu-dhabi/shofer-taxi-ne-abu-dhabi-paga-fillon-nga-1000-muaj

Staf Servisi Makinash, Abu Dhabi (rroga 600 – 1000 $/muaj)          https://duapune.com/jobs/industria-mekanike/europe-agency/abu-dhabi/staf-servisi-makinash-abu-dhabi-rroga-600-1000-mua

Shitëse, Danimarkë (rroga 1000 Euro /muaj)        https://duapune.com/jobs/shitje/europe-agency/danimark/shitese-danimarke-rroga-1000-euro-muaj-16445

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

6 teknika si te reduktoni stresin ne pune

“Njeriu është produkt i mendimeve të tij, çfarë mendon për veten, ai ashtu do të bëhet.” - Mahatma Gandhi Julinda Hasa

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...