Monday, October 26, 2020

Vazhdojnë trajnimet në fushën e Burimeve Njerëzore

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

IMG 20190424 WA0017 e1557742487892

duapune.com organizoi javën që shkoi dy trajnimet e planifikuara të serisë së Burimeve Njerëzore.
Trajnimet e zhvilluara ishin “Marrëdhëniet e Punësimit dhe Kuadri i Kontratës së Punës” dhe “Zhvillimi i Punonjësve dhe Menaxhimi i Potencialeve.
Pjesëmarrësit ishin specialistë dhe menaxherë të BNJ nga kompani të ndryshme të cilët morën njohuri të reja sa i përket temave përkatëse nga Trajnuesit tanë ekspertë në fushat e caktuara.

WhatsApp Image 2019 04 20 at 18.17.29

Në javët në vijim do ofrohen dhe tre temat e tjera të kësaj serie sipas kalendarit të planifikuar https://blog.duapune.com/trajnime/

 

Duapune.com organized last week two planned trainings of the Human Resources Series.
The trainings that took place were “ Employment Relationships and the Employment Contract Framework” and “ Employee Development and Potential Management”.
Participants were HR Specialists and Managers from different companies that gained new knowledge for the respective topics from our Trainers, experts on their fields.

On the upcoming weeks we will provide three more trainings from this series as per the planned calendar https://blog.duapune.com/trajnime/

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.