Friday, January 22, 2021

UEJL Panairi i Karrierës Tetovë

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Panairi TetoveNë mjediset e Unversitetit e Europës Juglindore Tetovë Maqedoni në datën 29 prill 2015, u organizua Panairi i Karrierës për studentët. Në panair morrën pjesë dhe u promovuan kompani dhe organizata të sektorit privat që operojnë në Maqedoni dhe ne trevat shqipfolëse. Panairi u vizitua dhe u përshëndet edhe nga zyrtarë të lartë të shtetit dhe institucioneve qeverisëse vendore të Maqedonisë.

E veçanta e këtij panairi ishte pjesëmarrja dhe prezantimi për të gjithë vizitorët dhe studentët i portalt të vetëm për punësimit online në gjuhën shqipe “duapune.com”. Portali erdhi për të gjithë të pranishmit dhe jo vetëm si një risi dhe nevojë e domosdoshme për tregun e punës në rajon, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi dhe Sërbi.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...