Tuesday, January 26, 2021

Udhëtimet për biznes

Duhen lexuar

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

businessman at the airport

Udhëtimet për biznes konsiderohen shumë përfituese. Por në ditët e sotme shpesh ato shihen si pengesa të rutinës së përditshme në punë apo edhe të aktivitetit personal jashtë punës. Më poshtë janë tri këshilla që ju mund të ndiqni për të pakësuar ndikimin e udhëtimeve në ativitetin tuaj:

1. Flini në avion. Po, kjo është pak e vështirë, por përpiquni të flini kur  jeni duke fluturuar, me qëllim që të merrni energji dhe të zvendësoni atë pjesë që keni humbur.
2. Shmangni internetin wireless. Përfitoni nga rasti i të qenit të pakapshëm për ato pak orë që jeni në avion. Përdorni kohën tuaj në aeroplan apo në makinë për të menduar apo shkruar, ato projekte që janë të pamundura të realizohen kur jeni duke u ndërprerë gjatë gjithë kohës në zyrë.
3. Shmangni sendet e panevojshme. Kur niseni për një udhëtim biznesi do të ishte më mirë për ju të merrni sa më pak bagazhe apo sende jo shumë të nevojëshme. Kështu mund të shmangni edhe pesha dhe rëndesa për trupin tuaj, pasi sa më të lehtë të jeni aq më të freskët do të ndjeheni.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 QYTETET e javes

Cilet jane 5 qytetet e javes qe kane kerkese me te larte per punesim, ne portalin duapune.com? Njihuni me...

6 keshilla per te qene SMART ne 2021

Konsiderojeni këtë vit si viti kur vërtet do të duhet të përqendroni energjinë tuaj në jetën profesionale dhe do të arrini objektivat...

Pozicionet e reja te punes 25 janar 2021

Cilat jane mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com? Mundesi te reja ofrohen nga Big...

5 keshilla per menaxheret e ‘digital marketing’

Suksesi i një fushate reklamuese dixhitale varet nga një larmi faktorësh: Nga shënjestrimi i audiencës së duhur te shndërrimi i tyre në...

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...