Wednesday, April 21, 2021

Trendet e punësimit në botë: 10 punët që do të kenë paga më të larta në 2015

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Foto 34Sipas disa statistikave të nxjerra nga studime, mendohet një mesatare prej 3.7 % rritje për pagat në vitin 2015. Ata kanë parashikuar se fitimet më të mëdha do të jenë për punonjësit e teknologjisë, paga e të cilëve pritet të rritet me 5.2%.

Rritja e pagave sipas sektorëve:

 • Teknologjia – 5.2%
 • Kreativitet dhe Marketing – 3.9%
 • Llogari dhe Financë – 3.4%
 • Administrim dhe suport – 3.3%
 • Fusha ligjore – 2.6%

10 punët që do të kenë rritje kërkese dhe rritje page në 2015: 

 1. Zhvilluesit e programeve në pajisjet telefonike (mobile) – rritje prej 9.5 %, paga: 93.000$-132.000$.
 2. Shef i sigurisë – rritje prej 7%, paga: 38.000$-218.750$.
 3. Arkitekt i të dhënave – rritje prej 6%, paga: 111,000$ –149,750$.
 4. Dizenjues i pajisjeve telefonike (mobile) – rritje prej 5.3 %, paga: 70,000$ –98,500$.
 5. Avokatët (me më shumë se 10 vite eksperiencë) – rritje prej 4.9 %, paga: 136,750$-192,500$
 6. Menaxher i Auditit të Brendshëm (kompani të mëdha) – rritje prej 4.8 %, paga: 105,500$ –146,000$.
 7. Analist i sistemit të biznesit (kompani të mëdha) – rritje 4.7 %, paga: 105,250$ –124,250$.
 8. Përfaqësues i shërbimeve me klientin (1-3 vite eksperiencë) – rritje 4.1 %,  paga: 43,000$ –52,750 $.
 9. Llogaritar i kompanisë – rritje 3.3 %, paga: 44,000$–58,500$.
 10. Planifikues i strategjisë së përmbajtjes – rritje 2.9 %, paga: 69,500$ –89,500$.
“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...