Wednesday, April 21, 2021

Trajnimi “Rekrutimi dhe Intervistim”. Dt. 1 Mars 2014

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

www.duapune.com në bashkëpunim me CBTL dhe DM Consulting Services organizon dt. 18 Janar 2014 Trajnimin me temë ” Kompensimi dhe Benefitet” që është pjesë e paketës së trajnimeve në fushën e Burimeve Njerëzore të Aplikuara të cilët ofrohen nga trajnerë me eksperienca menaxheriale ne këtë fushë. Për më shumë informacion, lexoni me poshtë dhe nëse keni interes plotësoni formën e aplikimit këtu. 

Trajnuesja është Elida Motro Iljazi, nga “EMI Coaching and Consulting”. Certifikuar nga CORNELL University në New York “Mbi Studimet e Burimeve Njerëzore”, ajo sjell nje përvojë shumëvjecare si konsulente e pavarur për burimet njerëzore, si Drejtoreshë e Burimeve Njerëzore në sistemin financiar, ne mësimdhënie në Universitet, ne menaxhim biznesesh si dhe projektesh kombetare ne fushen non profit.

BNJ Training22

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...