Wednesday, April 21, 2021

Shërbimi i shkëlqyer nga duapune.com për BKT

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Foto Lajm BKTDM Consulting Services dhe duapune.com në kuadër të shërbimeve në fushën e Trajnimeve, zhvilluan në datën 12 mars 2016 trajnimin 1 ditor me temë “Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit”. Trajnimi u zhvillua me Grup punonjësish të sektorit të shërbimit të Bankës Tregëtare Kombëtare.

Tematikat që u trajtuan konsistonin në shërbim sa më të mirë ndaj klientit, qasje dhe komunikim efektiv me klientin, shmangia dhe zgjidhja e situatave konfliktuale, njohja sa më mirë e nevojave të klientit, si dhe diskutim të rasteve reale nga puna e të gjithë të pranishmëve, të cilët shkëmbyen eksperiencën e tyre si dhe mësuan teknika të reja mbi një shërbim më të mirë me klientin. Trajnimi i radhës do të vijojë me grup tjetër të kësaj banke në datë 2 prill 2016.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...