Friday, January 22, 2021

Trajnimi Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

          trajnimi 10 tetor BKTDM Consulting Services organizoi sukseshem trajnimin me temë “Shërbimi i shkëlqyer ndaj klientit” me pjesëmarrje të stafit të Bankës Kombëtare Tregtare BKT në 10 tetor 2017.

Trajnimi konsistoi kryesisht në tematika që janë raste konkrete dhe që punonjësit e kësaj banke ndeshin çdo ditë në punë e tyre dhe me sherbimin ndaj klientit ne raste te ndryshme. Trajnimi u cilësua i frytshëm dhe i përshtatshëm pasi trajtoi permes ushtrimeve dhe rasteve praktike shumë nga problematikat ndoshta edhe të pa zgjidhura deri atë ditë për çështje në komunikim dhe marrëdhënie me klientin. Trajnime të tjera do të vazhdojnë në të ardhmen.

DM Consulting Services organized a successful training on “Excellent Customer Service” with the participation of BKT National Commercial Bank staff on October 10, 2017.

The training consisted mainly in concrete cases and themes that the employees of this bank face i their daily work and customer service on different occasions. The training was considered fruitful and convenient as it handled through many exercises and practical cases. Many of the issues that may have been unresolved until that day in communication and customer relationship were discussed during the training . Further trainings will continue in the future.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...