Tuesday, October 27, 2020

Trajnimi “Performanca”, modul i paketës së “BNJ të aplikuara” 18 Mars 2017

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

PerformancaDuapune, DM-Consulting  në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, njofton organizimin e modulit të rradhës “Performanca”, praktikat e proceseve të punës, me template…organizim i plotë i punës së një specialisti HR.

Trajnuesja është konsulente e pavarur për burimet njerëzore. Certifikuar nga CORNELL University në New York “Mbi Studimet e Burimeve Njerëzore”. Me një përvojë shumëvjeçare si “Drejtoreshë e Burimeve Njerëzore” në sistemin financiar si dhe në mësimdhënie në Universitet.

Në trajnim mund të marrin pjesë specialistë të burimeve njerëzore apo specialistë të njësive të veçanta të BNJ, menaxhere të zyrave që mbulojnë pjesërisht detyra BNJ nga kompani në sektor të ndryshëm. Temat që do të trajtohen në modulin e “Performanca” janë si më poshtë:

. Sistemi i performancës
. Elementët kryesore të performancës
. Përcaktimi i indikatorëve të performancës
. Komponentët e menaxhimit të performancës
. Qëllimi dhe përdorimi
. Politika e menaxhimit të performancës
. Guida e zhvillimit të një sistemi performance
. Incentivat dhe skemat e vlerësimit
. Benefitet e performancës
. Roli i menaxherëve dhe punonjësve
. Plani i Komunikimit
. Menaxhimi i procesit
. Ballafaqimi me mos-dakortësine
. Plani i përmirësimit

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do do të pajisen me një çertifikatë pjesëmarrjeje.

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë ju lutem na kontaktoni në adresën emailit: [email protected] duke na derguar një email konfirmimi pjesmarrjeje si dhe në numrat e tel. dhe 069 20 31 581/2/3. Pagesa do të kryhet pranë zyrave tona DM Consulting të premten datë 10 mars  2017 (orari zyrtar 09-18.00)

Kohëzgjatja: 8 orë ( 10.00 – 18.00 )
Çmimi 9000 Lekë ( TVSH e pa përfshirë)
Data e Trajnimit 18 Mars 2017 
Dita: E shtunë
Vendodhja: Salla e Trajnimit “Hotel de Paris”

Duapune, DM-Consulting Services

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.