Saturday, October 24, 2020

Trajnimi “Performanca” datë 14 dhjetor, Hotel de Paris

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

1 0012Duapune, DM-Consulting dhe CBTL në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, njofton organizimin e modulit të radhës “Performanca”.

Trajnuesja është  Elida Motro Iljazi (E-M-I)  konsulente e pavarur për burimet njerëzore. Certifikuar nga CORNELL University në New York “Mbi Studimet e Burimeve Njerëzore”
Përvojë shumëvjecare si Drejtoreshë e Burimeve Njerëzore në sistemin financiar si dhe në mësimdhënie në Universitet.

Në trajnim mund të marrin pjesë specialistë të burimeve njerëzore apo specialistë të njësive të veçanta të BNJ, menaxhere të zyrave që mbulojnë pjesërisht detyra BNJ nga kompani në sektor të ndryshëm. Temat që do të trajtohen në modulin e “Performanca” janë si më poshtë:

· Sistemi i performancës

· Elementët kryesore të performancës

· Përcaktimi i indikatorëve të performancës

· Komponentët e menaxhimit të performancës

· Qëllimi dhe përdorimi

· Politika e menaxhimit të performancës

· Guida e zhvillimit të një sistemi performance

· Incentivat dhe skemat e vlerësimit

· Benefitet e performancës

· Roli i menaxherëve dhe punonjësve

· Plani i Komunikimit

· Menaxhimi i procesit

· Ballafaqimi me mos-dakortësine

· Plani i përmirësimit

 

Ky modul do të ndiqet dhe nga moduli i fundit i paketës përkatësisht:

Kompensimi dhe Benefitet – 11 Janar

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit u pajisën me një çertifikatë pjesëmarrjeje.

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë ju lutem na kontaktoni në adresën emailit:[email protected] duke na derguar nje email Konfirmim pjesmarrjeje si dhe në numrat e tel. 04 2272 622 dhe 069 20 31 581.Pagesa do te kryhet prane zyrave tona DM Consulting duke nisur nga e marte dt 10 dhjetor deri te enjten date 13 dhjetor ( orari zyrtar 09-18.00)

Kohëzgjatja: 5 orë ( 13.00 – 18.00 )
Cmimi 6000 Lekë ( TVSH e pa përfshirë)
Data e Trajnimit 14 Dhjetor 2013
Dita: E shtunë
Vendodhja: Salla e Trajnimit “Hotel de Paris”

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...