Friday, January 22, 2021

Trajnimi “Për Shërbim më të mirë ndaj Klientit”

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

BKT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DM Consulting Services Albania organizoi trajnime në Soft skills me titull “Për Shërbim më të mirë ndaj Klientit”. Trajnimet u mbajtën gjatë muajve tetor dhe nëntor 2018 në sektorin bankar. Në seancat e trajnimeve morën pjesë grupe punonjësish të pozicioneve të ndryshme nga Banka Kombëtare Tregtare.

U zhvilluan dhe u trajtuan tematika dhe problematika të hasuara çdo ditë nga stafi, të cilat u trajtuan me ekspertizë dhe profesionalizëm nga trajnerët. Çdo rast i parashtruar u diskutua dhe u ofruan zgjidhje relevante sipas rastit duke ju referuar metodave dhe teknikave më të mira që përdoren në treg. Rëndësi ju kushtua përmirësimit dhe zhvillimit të teknikave të reja në komunikim, shërbim klienti dhe shitje, duke ndjekur hap pas hapi proceset e punës që zhvillohen nga stafi duke i analizuar ato dhe duke evidentuar pikat ku ka nevojë më tepër për përmirësimin e tyre.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...