Tuesday, October 20, 2020

Trajnimi “Kompensimi dhe Benefitet”

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

   foto tajnimi dt 18 .03Duapune, DM-Consulting në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, njofton organizimin e modulit të rradhës “Kompensimi dhe Benefitet “ praktikat e proceseve të punës, me template…organizim i plotë i punës së një specialisti HR. 

BIO e Trajnueses :  Trajnuesja është konsulente e pavarur për burimet njerëzore. Certifikuar nga CORNELL University në New York “Mbi Studimet e Burimeve Njerëzore”. Përvojë shumë vjeçare si Drejtoreshë e Burimeve Njerëzore në sistemin financiar si dhe në mësimdhënie në Universitet.

Temat që do të trajtohen në modulin e “Kompensimi dhe Benefitet “,  janë si më poshtë :

 • Vlerësimi  i pozicionit
 • Principet e strategjive të pagesave
 • Komponentët e një strukture pagash
 • Faktorët që influencojnë nivelet e pagave
 • Sistemi i pagesës dhe Struktura e gradës / nivelit
 • Administrimi i pagesave
 • Kodi i punës sa i përket pagesave
 • Promovimet / Uljet në detyrë
 • Lejet vjetore, lindjeje etj
 • Shpërblimet Vjetore
 • Shpërblimi  për objektiv të arritur
 • Stimujt dhe Benefitet
 • Benefitet e njohura ligjërisht

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do do të pajisen me një çertifikatë pjesëmarrjeje.

Kohëzgjatja :  8 orë ( 10.00 – 18.00 )
Çmimi : 9000 Lekë ( TVSH e pa përfshirë)
Data e Trajnimit : 04 Nëntor 2017 
Dita : E shtunë
Vendodhja : Salla e Trajnimit “Hotel de Paris”

Për informacione të mëtejshme dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj në këtë trajnim na shkruani në 
e-mail: [email protected]
Cel: +355 (0) 69 20 31 582
Faleminderit !

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...