Friday, October 23, 2020

Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëzore të Aplikuara”

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

5Duapune, DM-Consulting dhe CBTL organizuan me sukses në date 19 Tetor 2013, në ambientet e “Hotel de Paris”, në bllok, trajnimin e parë “Hyrje në Burime Njerëzore të aplikuara” i cili është Moduli i parë i një pakete trajnimesh prej 5 modulesh mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara.
Trajnuesit vijnë nga eksperienca menaxheriale në BNJ në kompani kombëtare dhe globale të cilët sjellin eksperiencën e tyre nga tregu shqiptar duke përdorur njohuritë dhe eksperiencat e tyre praktike në zhvillimin e paketës së trajnimeve.
Në trajnim morën pjesë specialistë të burimeve njerëzore apo specialistë të njësive të veçanta të BNJ, menaxhere të zyrave që mbulojnë pjesërisht detyra BNJ nga kompani në sektor të ndryshëm. Temat që u trajtuan në modulin e pare “Hyrje në Burime Njerëzore të aplikuara” janë si më poshtë:

• Roli dhe Rëndësia e Burimeve Njerëzore
• Praktikat e Burimeve Njerëzore
• Planifikimi i Burimeve Njerezore (Objektivat)
• Rekrutimi / Punësimi i punonjësve të rinj
• Administrimi (Dosjet, Lejet, Kontratat, Pushimet)
• Trajnimi dhe Zhvillimi i punonjësve
• Menaxhimi i Sistemit të Performancës
• Kompensimi / Sistemi i pagave dhe benefitet
• Politikat dhe procedurat e BNJ

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit u pajisën me një çertifikatë pjesëmarrjeje.

Ky modul do të ndiqet dhe nga 4 modulet e tjera përkatësisht:
1. Rekrutimi dhe Intervistimi- 16 Nëntor
2. Trajnimi dhe Zhvillimi- 7 Dhjetor
3. Performanca, – 21 Dhjetor
4. Kompensimi dhe Benefitet – 11 Janar

Benefitet që do të kenë pjesëmarrësit në përfundim të kësaj pakete trajnimesh do të jenë një informacion praktik 360° mbi burimet njerëzore, rolin e procesit të menaxhimit të burimeve njerëzore, duke zbatuar praktikat më të mira për një menaxhim sa më të mirë të punonjësve.

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...