Saturday, October 31, 2020

Trajnimi “Hyrje në Burime Njerëzore të aplikuara”

Duhen lexuar

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

DSC00518Duapune, DM-Consulting, në vijim të kryerjes me sukses të trajnimeve mbi Menaxhimin e Burimeve Njerëzore të Aplikuara, do të organizojë Trajnimin “Hyrje në Burime Njerëzore të aplikuara”, praktikat e proceseve të punës, me template… organizim i plotë i punës së një specialisti HR.

Në trajnim mund të marrin pjesë:
–       specialistë të Burimeve Njerëzore,
–       specialistë të njësive të veçanta të BNJ,
–       menaxhere të zyrave që mbulojnë pjesërisht detyra BNJ nga kompani në sektor të ndryshëm.

Temat që do të trajtohen janë si më poshtë:

• Roli dhe Rëndësia e Burimeve Njerëzore
• Praktikat e Burimeve Njerëzore
• Planifikimi i Burimeve Njerëzore (Objektivat)
• Rekrutimi / Punësimi i punonjësve të rinj
• Administrimi (Dosjet, Lejet, Kontratat, Pushimet)
• Trajnimi dhe Zhvillimi i punonjësve
• Menaxhimi i Sistemit të Performancës
• Kompensimi / Sistemi i pagave dhe benefitet
• Politikat dhe procedurat e BNJ

BIO e Trajnuesit

Eksperte ne BNJ në organizata e misione të ndryshme ndërkombëtare. Që prej 9 vjetësh është përqëndruar në Menaxhimin e Burimeve Njerëzore duke fituar përvojë kombëtare dhe ndërkombëtare duke punuar si me biznese vendase, ndërkombëtare dhe me NGO. Prej gati disa vitesh si Menaxhere e Burimeve Njerëzore për nje nga kompanite prodhuese me te medhaja ne Shqipëri si dhe trajnuese ne BNJ  ne projekte te EU per SME-te.

Në fund të trajnimit pjesëmarrësit do të pajisen me një çertifikatë pjesëmarrjeje.

Ky modul do të ndiqet dhe nga 4 modulet e tjera përkatësisht:
1. Rekrutimi dhe Intervistimi,
2. Trajnimi dhe Zhvillimi,
3. Performanca,
4. Kompensimi dhe Benefitet

Nëse jeni të interesuar të merrni pjesë ju lutem na kontaktoni në adresën e-mailit: [email protected] duke na dërguar një email “Konfirmim pjesëmarrjeje” si dhe në numrat e tel. 069 20 31 581/2.

Pagesa do të kryhet pranë zyrave tona DM Consulting Services duke nisur nga data 20 tetor deri në datën 14 nentor 2016 (orari zyrtar 09-18.00) Rr. “Luigj Gurakuqi”, Pll. 4, shk.1, ap.7, perpalle Neptun tek Pazari i Ri, Tirane

Kohëzgjatja: 8 orë (10.00 – 18.00)
Çmimi 9000 Lekë (TVSH e pa përfshirë)
Data e Trajnimit 19 Nentor 2016
Dita: E shtunë
Vendodhja: Salla e Trajnimit “Hotel de Paris” ne Bllok, Tirane

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Te nisesh drejtimin e nje kompanie ne nje vit aspak te zakonshem

Kur mori përsipër të drejtojë sipërmarrjen e familjes, Lida nuk e priste të kishte përpara një vit kaq sfidues sa ky i...

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...