Thursday, February 25, 2021

Trajnimi BNJ “Performanca dhe Kompensimi”

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

DSC03141Në vazhdim të Paketës së Trajnimeve të Burimeve Njerëzore të Aplikuara, në 22 Nëntor 2014 u organizua trajnimi “Performanca dhe Kompensimi” nën kujdesin e Qendrës për Biznes Teknologji dhe Drejtim në bashkëpunim me DM Consulting Services.

Pjesëmarrësit në trajnim ishin menaxherë ose përfaqesues nga Departamentet e Burimeve Njerëzore të kompanive si Credins Bank, Deka, NOA, Gotech, Lesna shpk, Pharm One, Vigand shpk, Antea Cement, World Vision Albania, Lotaria Kombëtare etj. Në trajnim u prezantuan dhe u trajtuan informacione teorike dhe praktike mbi burimet njerëzore, rolin e procesit të menaxhimit të Performancës dhe Kompensimit, duke përdorur praktikat më të mira për një menaxhim sa më të mirë të këtyre aktiviteteve.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...