Friday, January 22, 2021

Trajnimet në fushën e Burimeve Njerëzore vazhdojnë

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

20190504 122415

duapune.com organizoi javën e kaluar, më datë 04 Maj 2019, trajnimin e planifikuar të serisë së Burimeve Njerëzore me temë “Implementimi i sistemeve efektive të performancës”.
Pjesëmarrësit ishin specialistë dhe menaxherë të BNJ nga kompani të ndryshme, të cilët morën njohuri të reja sa i përket temës në fjalë nga eksperti i fushës.

Në javët në vijim do ofrohen dhe dy temat e tjera të kësaj serie sipas kalendarit të planifikuar https://blog.duapune.com/trajnime/

 

Last week, duapune.com organized a training on the Human Resources Series, on May the 4th 2019, on the topic of the “Implementation of effective performance systems”.
Participants were HR Specialists and Managers from different companies that gained new knowledge on this topic from our trainer.

On the upcoming weeks we will provide two more trainings from this series as per the planned calendar https://blog.duapune.com/trajnime/

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...