Tuesday, October 27, 2020

Trajnimi “Rekrutimi dhe Trajnimet”

Duhen lexuar

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Trajnimi BNJ 15Burimet Njerëzore janë kapitali më i rëndësishëm në suksesin dhe ecjen përpara të një biznesi. Për këtë arsye DM Consulting Services në bashkëpunim me Qendrën për Biznes Teknologji dhe Drejtim i kanë dedikuar vëmëndje të veçantë kësaj fushe duke organizuar Paketën e Trajnimeve të Burimeve Njerëzore të Aplikuara. Pjesë e kësaj pakete është dhe Trajnimi i Rekrutimit dhe Trajnimit i cili u ofrua në date 15 nëntor 2014.

Në trajnim morën pjesë administratorë dhe menaxherë të kompanive të ndryshme, përgjegjës dhe drejtues të cilët shkëmbyen përvojat e tyre, përmirësuan dhe thelluan dijet në këtë fushë.
Kjo paketë vijon dhe me module të tjera të fushës së Burimeve Njerëzore që do organizohen në javët në vazhdim.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.