Monday, October 19, 2020

Trajnim i hapur “Këshillim për punë dhe karrierë” nga DIMAK dhe duapune.com

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

98338318 2005812732884913 3137473974800220160 o

DIMAK në bashkëpunim me duapune.com organizojnë një cikël trajnimesh me temë “Këshillim për punë dhe karrierë”, i cili organizohet virtualisht nëpërmjet kanalit të Microsoft Teams.

Ky cikël trajnimesh drejtohet nga ekspertët e zhvillimit të karrierës Dritan Mezini dhe Eljana Mete, bashkëthemelues të portalit online të punësimit duapune.com

Seanca e radhës do të organizohet ditën e Premte dt. 29 Maj, ora 11:00 – 13:00

Kjo seancë do të trajtojë cështjet si më poshtë:

1. Tregu i punës dhe Përgatitja për tregun e punës.
2. CV-ja dhe përgatitja e saj.
3. Si të përgatitemi për intervistë të punës?
4. Pyetje përgjigje

Ky trajnim është i vlefshëm për të gjithë ata që po shikojnë për punë, dëshërojnë të ndryshojnë punë, janë kthyer nga jashtë dhe duan të rifuten në tregun e punës në Shqipëri, studentë etj..

Regjistrohuni në https://bit.ly/2Xlav4A

Për më shumë ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni tek [email protected] ose via whatsapp tek +355 692031583

Ju faleminderit

Ekipi i DIMAK dhe duapune.com

- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...