Friday, January 22, 2021

TOP 5 Qytetet që po punësojnë në Shqipëri dhe Kosovë

Duhen lexuar

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

5 qytetet që po punësojnë 1

A e dini cilat janë qytetet më në krye që po punësojnë gjatë kësaj jave?

Pasi të njiheni me ofertën e punës në këto qytete ndoshta do të konsideroni të punoni në vendin tuaj të lindjes, të punoni në një qytet tjetër që nuk e kishit menduar ose do të interesoheni për punësimin e të afërmve. Për t’u njohur me larmishmërinë e mundësive që ofrojnë këto qytete hidhini një sy këtij listimi duke filluar me “top 5”:

  1. Tirane (222)
  2. Prishtinë (79)
  3. Durres (21)
  4. Elbasan (8)
  5. Lushnje (7)

 

Por, ju mund të jeni të interesuar për mundësi pune edhe në:

  1. Vlore (5)
  2. Sarandë (4)
  3. Vushtrri (4)
  4. Fier (3)
  5. Shkodër (3)

 

Nëse jetoni në një qytet tjetër vizitoni faqen e >>> qyteteve.

“Miku juaj për punë dhe karrierë”  – duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<

Pse Shqiperia refuzoi vaksinen “Sputnik V”

Pandemia globale Covid-19 përveç vuajtjeve dhe krizës së sistemeve shëndetësore krijoi dhe aleanca e “armiq” të rinj në arenën ndërkombëtare. Gara për...

Pune si OPERATOR telefonik. Shqip/Italisht/Anglisht.

Nje nga pozicionet e punes me kerkesen me te larte per rekrutim ne tregun e punes, perben pa dyshim pozicioni si ...