Friday, October 23, 2020

Top 10 kompanitë që po rekrutojnë – Prill 2020

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

BASHKË20LUFTOJMË20COVID19 3

Kjo është lista e 10 kompanive më në  krye, që kanë publikuar së fundmi pozicione të lira pune në duapune.com

Coronavirus apo Covid19 ka ndryshuar befasisht mënyrën tonë të të jetuarit dhe të punuarit. Një situatë të tillë izolimi e kishim imagjinuar apo parë nëpër filma, por kurrë nuk do ta kishim besuar se një ditë do të ndodhte. Nëse jeni në ankth në këto kohëra të paparashikuara, nuk jeni të vetëm. Nëse jeni të shqetësuar për vazhdimësinë e punës apo karrierës tuaj, ne jemi këtu për t’ju këshilluar dhe për t’ju ofruar mundësi të reja pune.

duapune.com , portali më i madh i punësimit, ju njeh me listën e re të punëve të publikuara së fundmi nga 10 kompanitë më në krye. Duke filluar me pozicionet e punëve të tilla si Arkëtar/e, Mësues të gjuhës Angleze (online) e deri tek Arkitekt/e apo Menaxher/e Projekti, këto janë kompanitë të cilat po presin t’ju punësojnë sipas sektorëve përkatës:

Sektori i IT

  1. Landmark https://duapune.com/employers/landmark-technologies/jobs
  1. IkubINfo https://duapune.com/employers/ikubinfo-shpk/jobs

Sektori i shërbimit të klientit /mësimdhënie (punë nga shtëpia)

  1. Native camp si Online English Teacher (work from home)

https://duapune.com/jobs/online-english-teacher-work-from-home

  1. Teleperformanca si English Language-Work from home-Inbound apo Operator Italisht-Inbound

https://duapune.com/employers/teleperformance-albania/jobs

  1. Vodafone Albania si Telesale Agent – https://duapune.com/jobs/telesales-agent
  1. Albtelecom si Sales Representative apo Civil Engineer – https://duapune.com/employers/albtelecom/jobs

Sektori i Distribucionit

  1. Eurolab si Agjent Shitje Supervizor i Shitjeve apo Arkiviste

https://duapune.com/employers/eurolab-internacional-grup/jobs

  1. Fix Pro si Menaxher Cilesie – https://duapune.com/jobs/menaxher-cilesie-korce

Sektori i Retail

  1. Megatek si Asistente e Dr. te Përgjithshëm, Shitës të departamenteve të ndryshëm, Punëtor Magazine etj.

https://duapune.com/employers/megatek-albania/jobs

  1. Neptun si Këshillues Klienti – https://duapune.com/employers/neptun-shpk/jobs

Ndryshe nga sektori i ushqimit dhe ai i turizmit të cilët kanë ofertë të ulët për punë, mundësi punësimi kemi dhe në sektorin e:

Ndërtimit

dhe Mjekësisë

Çfarë jeni duke pritur? Është koha të bëheni të dukshëm për këto kompani.

Nëse ju duhen disa këshilla mbi procesin e aplikimit, CV tuaj apo mbi intervistën mund të klikoni këtu:

Keshilla per nje aplikim te suksesshem

CV

Si të përgatitemi për nje Intervistë me telefon

 

Për çdo pyetje mos hezitoni të na kontaktoni apo shkruani. Ju mund të na ndiqni edhe në faqet tona në rrjetet sociale LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter.

Ekipi i duapune.com është gjithmonë në shërbimin tuaj në çdo kohë.

Miku juaj për punë dhe karrierë

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...