Saturday, October 24, 2020

“Top 10 kategoritë” e kësaj jave në duapune.com me 370 pozicione të lira pune

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

blog 4

Sot në portalin duapune.com ju mund të gjeni 429 punë aktive. Gjithashtu, mund të vini re se kërkesa për punësim është e shprehur në të gjitha kategoritë e punës. Ne po veçojmë për ju vetëm 10 kategoritë e para me 370 mundësi pune.

  1. Shitje-Zhvillim Biznesi
  2. Financë
  3. Ndërtim dhe Industri e rëndë
  4. Teknologji Informacioni
  5. Biznes-Menaxhim Strategjik
  6. Sherbim Klienti
  7. Tjeter
  8. HOREKA-Hoteleri-Restorant-Kafe
  9. Marketing-Produkte
  10. Profesionistët

 

Për t’u njohur me mundësitë e punësimit në kategoritë e tjera ju ftojmë të klikoni këtu: Punët sipas kategorive

“Miku juaj për punë dhe karrierë” – duapune.com

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...