Tuesday, October 20, 2020

Tipet e personave që fitojnë më shumë dhe më pak para

Duhen lexuar

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Foto 28A përcakton tipi i personalitetit tënd sa para do të mund të fitosh? Po, është përgjigja sipas një studimi të kryer.

Studimi në fjalë përfshin një test, i cili zbulon tipin e individit bazuar në një grup pyetjesh të cilat supozohet të masin balancat e mëposhtme:

Njerez ekstrovers Vs. Njerëz introvers
Të menduarit Vs. Të ndjerit
Paragjykim Vs. Vlerësim

Shumë njerëz që kanë bërë testin thonë se përgjigja del e ndryshme sa herë e japin atë test. “Megjithatë, ngelet një test i këndshëm”- shprehen ata.

Një nga pyetjet e këtij testi ishte rreth pagës vjetore të secilit prej kandidatëve. Nga 1505 përgjigje të kandidatëve mbi 21 vjec, u vu re se diferencat në paga ishin shumë të mëdha.

Sipas raportimit, ENMP (Ekstrovers, iNtuitiv, i Menduar, Paragjykues) është një ndër tipet e personalitetit më të paguar. Më i paguari është MP (i Menduar, Paragjykues), ndërkohë IV (Introvers, Vlerësim) është më pak i paguari.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...