Sunday, October 25, 2020

Ti mund të punosh nga shtëpia!

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Nëse ishit në pritje të një mundësie punësimi në distancë (nga shtëpia), atë tashmë e gjeni të ofruar nga kompania Scopic Software.  Kjo kompani ka shpallur në portalin duapune.com 7 punë aktive dhe i ofron të gjitha në distancë.

Majfton të zotëroni shumë mirë gjuhën angleze dhe të keni kualifikimet e kërkuara dhe punësimi do të jetë i sigurt.

  • Nëse ju keni më shumë se 1 vit përvojë profesionale në Kontabilitet dhe mbajtje llogarie për hyrje-daljet dhe jeni i diplomuar në një nga degët: Kontabilitet, Administrim Biznesi, Financë apo Ekonomiks, mund të aplikoni për pozicionin:
    Remote Junior Accountant
  • Nëse ju jeni i diplomuar në Shitje, Komunikim apo fusha të ngjashme dhe keni eksperiencë si “Account Manager” aplikoni për pozicionin
    Remote Account Manager
  • Keni më shumë se 2 vjet eksperiencë profesionale në Financë, Kontabilitet ose Analizë të Dhënash dhe keni përvojë në modelimin dhe simulimin e të dhënave, atëherë aplikoni për pozicionin:
    Remote Financial Analyst

Ndërkohë nëse i përkisni profileve të inxhinierisë dhe keni përvoje në zhvillimin e softëareve ju mund tëkonsideroni pozicionet:

Remote DevOps Engineer (Intermediate)

Remote Inside Software Services Sales Specialist

Remote Junior Big Data Engineer

Remote Java Developer

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...