Monday, April 12, 2021

Test 3: Çfare po kerkon ne kete pune te re?

Duhen lexuar

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Intervista – Test 3

Pyetja është për ju, por ju duhet të mendoni për këtë nga perspektiva e rekrutuesit. Rekomandohet të përqëndroheni në aftësitë tuaja por pa harruar vlerësimin për kompaninë.

Përmendni qëllimet tuaja afatgjata

Të punësosh njerëz do të thotë të investosh në to dhe askujt nuk i pëlqen të shohë investimet të mos funksionojnë ose të jenë afat-shkurtra. Mund të jetë mirë të përmendni se si e shihni rritjen apo zhvillimin e karrierës tuaj në një kompani solide dhe me reputacion në treg. Çdo gjë që nënkupton se jeni duke u investuar për një kohë të gjatë është mirë ta permendni.

Ndaj përgjigjja e duhur do të ishte:

b- Kam patur gjithmonë dëshirë të jem pjesë e kësaj kompanie, ku mund të jap rezultate pozitive për grupin, të zhvillohem profesionalisht dhe të rritem në karrierë.

Për pyetje të tjera të intervistave të punësimit, linku këtu: duapune.com/blog/keshilla-mbi-intervistimin

duapune.com

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...