Saturday, April 10, 2021
- Advertisement -

TAG

ndertim

Po kerkoni pune? Mbi 20 njoftime te reja per ju.

Mundësitë e reja të punësimit të publikuara sot në duapune.com vijnë kryesisht nga kategoritë: Shitje, Financë, Ndërtim dhe Industri e rëndë apo Menaxhim. Disa nga...

10 pune aktive nga 4A-M SHPK

"4A-M" LLC është një kompani lider ne fushen e ndërtimit në Shqipëri me një portofol që përfshin projekte të ndryshme në fusha...

Pune si inxhinier ndertimi, ne industrine e rende dhe arkitekture

Permbledhje e pozicioneve te lira te punes ne Inxhinieri, Arkitekture dhe Industri e Rende, publikuar ne portalin online te punesimit - duapune.com

Latest news

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...

5 Industrite me te kerkuara te javes

Cilat jane 5 industrite me te kerkuara te javes per pune? 1 - Financë - 88 Pune aktive
- Advertisement -