Tuesday, December 1, 2020
- Advertisement -

TAG

komunikim

Mbylleni ditën në mënyrën më të mirë

Gjatë 5 minutave të para të ditës ne vendosim standartet për ditën në vazhdim. Duke vendosur disa standarte të mira ju do të jeni...

Si të bindni punëdhësin që t’ju japë një shans në një sektor pune ku nuk keni eksperiencë

Pjesa më e madhe e njerëzve i ndryshojnë punët e tyre çdo 2-3 vjet. Shumica e tyre zhvillohen në 2 ose 3 drejtime të...

Si të përballoni situatën kur ju humbisni punën tuaj

Humbja e një pune, sigurisht që mund të jetë një pengesë, por kjo nuk do të thotë që duhet të ndikojë negativisht në karrierën...

Si të mos humbisni punonjësin tuaj më të mirë

Ju e dini se cili është punonjësi juaj më i mirë, është ai tek i cili mund të mbështeteni kurdo, ai që mund të...

Guida juaj për të mbijetuar pesë ditët e para në një punë të re

Eshtë java juaj e parë në punën tuaj të re dhe jeni të rrethuar nga fytyra të panjohura. Pozicioni juaj nuk ishte i lehtë...

10 Këshillat për të qëndruar pozitiv në punë të Hënave

Shikoni 10 këshillat për të qëndruar pozitiv të Hënave: 1.Dëgjoni këngën tuaj të preferuar. Çohuni nga krevati dhe ndizni muzikën! Ju duhet të krijoni një...

Pushimi i drekës

Fakti që orët e profesionistëve janë bërë më të ngarkuara jo thjesht ka reduktuar orarët e drekës së punonjësve (ose i ka hequr fare),...

Nuk shkoni mirë me një koleg? Telashe në vendin e punës?

Nuk ka rëndësi se në çfarë ambienti pune jeni. Nëse punoni ne zyrë, në magazinë ose në një vend ndërtimi, marredhënia që keni me...

Latest news

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...
- Advertisement -