Monday, April 12, 2021
- Advertisement -

TAG

intervistë pune

Keni gabuar në punë ? – Intervista 12

Askujt nuk i pëlqen të përmend gabimet e kaluara dhe sidomos në një intervistë pune ku po përpiqeni t'i bëni përshtypje një...

Rradha jote: Çfarë pyetjesh mund t’i bëni intervistuesit?

Intervista nuk ka përfunduar akoma. Pasi intervistuesi të ketë bërë të gjitha pyetjet, do t’ju pyes nëse ju keni ndonjë pyetje për kompaninë. Do...

8 gjërat që nuk duhet të bëni gjatë një interviste pune…

1. Mos tregoni mungesë interesi apo entuziazmi. 2. Mos theksoni rëndësine e parave si interesin tuaj parësor për punën. 3. Mos pretendoni shumë për një kohë...

Si të përmirësoni performancën tuaj

Askujt nuk i pëlqen të tregojë një performancë jo të mirë. Megjithatë, edhe pse nuk po arrini të kini pritshmëritë e duhura, mos u...

Latest news

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...
- Advertisement -