Monday, April 12, 2021
- Advertisement -

TAG

dhuna psikologjike

Pse kolegët kanë frikë që t’i kundërvihen eprorëve?

       Janë të shumta arsyet pse kolegët nuk i vijnë në ndihmë shokut të tyre që po dhunohet. Këtu përfshihen: Kërcënime Dhunuesi vjen vërdallë...

A është koha për një punë të re?

Nëse po mendoni të lini punën, ju mund të jeni duke e pyetur veten nëse është momenti i duhur ose jo. Nga njëra anë...

Ndalohet diskriminimi i punonjësve

Të gjithë punonjësit në një kompani duhet të trajtohen në mënyrë të barabartë dhe jo të gjykohen në bazë të përkatësisë etnike, religjionit ose...

Përse ushtrojnë njerëzit dhunë psikologjike?

Dhuna psikologjike... Është një lloj forme abuzimi, ndërsa dhunuesit dhe punëdhënësit e pashkolluar shpesh përpiqen shumë për t’i mbajtur viktimat e tyre në heshtje duke...

Pse nuk i del vetes tënde për zot?

Kjo është një pyetje që bëhet shpesh, " Ne jemi të rritur, apo jo?" Në shumicën e rasteve, dhuna psikologjike ndjek një procedurë me dy...

Nevoja për të qenë në qendër të vëmendjes

Njerëzit janë krijesa shoqërore dhe kanë nevojë për bashkëveprim shoqëror, për opinionin e dikujt tjerët dhe për tu vlerësuar e pranuar për atë që...

Latest news

5 arsye përse eventet virtuale me qëllim edukimin janë rruga drejt së ardhmes

Rritni nivelin e studentëve të rekrutuar me profesionistë të përshtatur të teknologjisë dhe edukimit. Advent Group është krenar që...

EBA – “Employer Branding Academy” Albania

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

Kompanite qe po rekrutojne gjate muajit Prill

Pranvera simbolizon kohën e ripërtëritjes ose fillimeve të reja dhe ju mund të ndiheni të frymëzuar për të bërë një ndryshim në...

Këshilla për profilin tuaj në LinkedIn

Cilat janë mjetet më të rëndësishme për një punëkërkues? Ju ndoshta keni thënë rezyme dhe rrjetin tuaj. Por, çfarë ndodh me platformën...
- Advertisement -