Tuesday, May 18, 2021

Studioni ne SHBA per programet bachelor, master apo doktorature.

Duhen lexuar

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Nje lajm i mire na vjen nga American Corner Tirana.

Jeni të interesuar të studioni në ShBA? Keni pyetje në lidhje me aplikimet për programet bachelor, master dhe doktoraturës? Këshilluesja e EducationUSA do t’i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja. Për të marrë pjesë në seancë, dërgoni një email te [email protected] pasi për shkak të masave të Covid-19, vendet janë të kufizuara. Seanca do të zhvillohet te American Corner Tirana.

Are you interested in studying in the U.S.? Do you have questions about how to apply for bachelor’s programs, master’s programs, or Ph.D. programs? The EducationUSA adviser will answer all your questions. If you want to attend the session, send an email to [email protected], due to Covid-19 measures, the seats are limited. The session will be held at the American Corner Tirana.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

5 industrite me te mira per fillimin e nje biznesi ne 2021

Në periudhat e ndryshimeve dramatike, sipërmarrja lulëzon. Kur pandemia Covid-19 ndryshoi kaq shumë aspekte të jetës sonë, ajo gjithashtu përshpejtoi rritjen e...

Po ti mund te punosh jashte vendit. Keto jane 5 shtetet.

Nese jeni duke menduar per nje ekperience pune jashte vendit, ju themi se kjo eshte e mundur. Ne portalin e punesimit duapune.com...

Çfare ju prish imazhin dhe poziten tuaj ne pune?

Shumica e profesionistëve interesohen se çfarë mendojnë për ta kolegët dhe eprorete tyre. Kjo sepse mënyra se si njerëzit ju perceptojnë shpesh...

Digi Diaspora 2 Meetup #1

Digi Diaspora 2 është aktiviteti i rradhës që do të organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga...