Saturday, October 24, 2020

Stazh profesional prane KPMG Rumani

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

Document numérisé-1Filluan aplikimet per ndjekjen e stazhit profesional ne Rumani prane KPMG.

Per te aplikuar duhet:

 • te jeni minimalisht ne vitin e 4 te Fakultetit Ekonomik
 • te flisni shume mire anglisht dhe te keni nje nivel shkollor ne frengjisht

Stazhi do te zgjase nga tetori 2015 deri ne mars 2016 dhe praktikantet do te kene me pas mundesine te punesohen ne nje nga rjetet e KPMG.

Dosja e aplikimit duhet te kete :

 • nje cv
 • nje leter motivimi
 • vertetim i regjistrimit ne shkolle per vitin 2014-2015
 • listen e notave deri ne momentin kur aplikoni
 • nje fotokopje te dokumentit te identifikimit
 • nje leter rekomandimi (fakultative)
 • çertifikim te anglishtes dhe frengjishtes (fakultative)

Stazhi do te mbuloje :

 • nje bilete avioni vajtje-ardhje
 • sigurimin shendetesor
 • nje burse mujore prej 570 euro
 • sigurimi i nje strehimi ekonomik prane nje rezidence universitare

Afati i fudnit per aplikim eshte data 15 maj 2015

Per me shume informacion : http://www.auf.org/bureau-europe-centrale-et-orientale/appels-offre-regionales/appel-candidatures-pour-des-stages-dinsertion-prof/

Kontak :

[email protected]

[email protected]

 

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...