Wednesday, April 21, 2021

Spektakli “Fillon të hënën”

Duhen lexuar

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

fillon te henen 1Administratori i kompanisë DM Consulting Services dhe i portalit për punësim online më të njohur në rajon www.duapune.com Z. Dritan Mezini përgjatë fundit të muajit Tetor deri në fillim të muajit Dhjetor 2014, ishte pjesë e jurisë së spektaklit “Fillon të Hënën”, emision i dedikuar formës më profesionale të proceseve të rekrutimit dhe punësimit realizuar në një show televiziv, i cili u zhvillua për 6 të djela rradhazi në televizionin Top Channel Albania.

Qëllimi i spektaklit ishte përzgjedhja e kandidatit më të mirë për pozicionin e Menaxherit të Fushatave të Marketingut pranë kompanisë ALBtelecom dhe Eagle Mobile. Në emision morën pjesë 10 kandidatë të cilët konkurruan me njëri tjetrin dhe nën drejtimin dhe supervizimin e Konsulentit Z. Dritan Mezini dhe dy anëtarëve të tjerë.

Gjatë këtij programi konkurrentët për pozicionin, u përfshinë në disa projekte dhe hapa për vlerësimin e aftësive të tyre personale dhe profesionale. Programi u përmbyll suksesshëm duke zgjedhur kandidatin më të mirë, i cili u punësua menjëherë në kompaninë Albtelecom dhe Eagle në pozicionin e Menaxherit të Fushatave të Marketingut.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Binde drejtuesin per “Employer Branding Academy”

Nis partneriteti mes duapune.com dhe Universum, udhëheqësi global për brendin e punëdhënësve. Sigurisht që mund të keni dëgjuar për...

EBA – “Employer Branding Academy Albania”

Employer Branding Academy Albania Akademia e Imazhit të Punëdhënësit për herë të parë mundësohet edhe në Shqipëri nëpërmjet partneritetit mes duapune.com dhe Universum. Trajnimi online nis...

12 Keshilla produktiviteti

Ndonjëherë mençuria konvencionale dhe këshillat e dukshme që keni dëgjuar një milion herë nuk bëjnë punë kur keni nevojë për një rritje...

Horoskopi – Demi: Top 10 Profesionet

EkzekutivShef kuzhinierPolitikanProdhuesi i verësDirigjentBlogger bukurieArkëtarProjektuesi i BrendshëmBiologBlerës Demi ka disa tipare mjaft të dallueshme si: etikën, besueshmërinë dhe...

Punet e dites, e hene 19 prill 2021

E hena ka nisur vrullshem ne duapune.com dhe kerkesat per punesim nga bizneset dhe kompanite e ndryshme jane te shumta. Po ju...