Friday, January 22, 2021

Sigurohuni që ti përshtateni kulturës së kompanisë suaj

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Një ndër arsyet kryesore për shkallën e lartë të dështimit të shefave të rinj – më shumë se  gjysma nuk arrijne te kalojne 4 vjet  – është  vështiresia në përshtatjen organizative të kompanisë.

Aftësite mund të të cojnë deri në një farë pike nqs nuk jeni përshtatur me kulturën e kompanisë suaj.

1.Perpiquni te njihni më mirë veten tuaj. Vlerësimet e sjelljes dhe ato psikologjike  mund tju ndihmojnë që të kuptoni tendencen tuaj natyrore dhe preferencat në një ambient profesional.

2.Mundohuni të kuptoni më  mirë kulturën e kompanisë. Pyesni ish punonjësit, shitësit, konsulentët dhe të tjerë  që kanë  lidhje me organizatën, për një pasqyrim më të qartë mbi kulturën  e organizimit te kompanisë.(marrë nga HBSP Korrik 2009)

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<