Tuesday, December 1, 2020

Si t’i përgjigjemi pyetjes “ flisni për veten tuaj”, gjatë një interviste për punë?

Duhen lexuar

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

body-language-in-job-interview1Kandidatët shpeshherë e gjejnë shumë të vështirë këtë pyetje. Por kjo është një pamje e gabuar. Kjo pyetje ofron një mundësi  për të përshkruar veten pozitivisht dhe të përqëndroj intervistën totalisht në ju. Jini të përgatitur për t’iu përgjigjur kësaj pyetjeje, këto ditë është totalisht e pa shmangshme.

Përgjigje gabuar

Ka shumë mënyra për t’iu përgjigjur saktë kësaj pyetjeje dhe vetëm një është e gabuar, duke pyetur “C’farë dëshironi të dini?”. Ju duhet të zhvilloni një përgjigje të mirë për këtë pyetje, praktikë dhe të jeni në gjëndje të jepni këtë përgjigje me vetëpërmbajtje dhe besim.

Përgjigje e drejtë

Për t’ju ndihmuar më shumë në përgjigjen e kësaj pyetjeje, fokusohuni  në këshillat e mëposhtme:

-Fokusohuni në atë cka i intereson intervistuesit
-Nënvizoni arritjet tuaja më të rëndësishme
-Flisni shkurt

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

40 pune te lira ne Ndertim Arkitekture dhe Industri e Rende

Java e re ne duapune.com ka nisur me nje kerkese te larte punesimi ne kategorine e Ndertimit dhe Industrise se Rende. 28...

4 pozicione te lira pune ne Ekipin “Devs” te SFC

SFC, nje kompani e themeluar ne shkurt, me rreth 40 punonjes, bashkepunon me kompani amerikane dhe ofron kryesisht...

“Java Kuq e Zi” ne duapune.com

duapune.com, partneri juaj i duhur ne gjetjen e punonjesve te kualifikuar, ne kuader te festave kombetare vjen me nje oferte te veçante.

Mundesi internshipi per 5 te rinj ne kompani te njohura mediatike. Nga UNICEF & ICTSlab

UNICEF Shqipëri në bashkëpunim me qendrën laboratorike multifunksionale ICTSlab organizuan në datat 20-21-22 Nëntor aktivitetin social-rinor PONDER në kuadër të projektit ‘Transformimi...

Cila ishte pagesa juaj e meparshme?

A e dini se? Në disa shtete në ShBA është e ndaluar që punëmarrësi t'ju pyesë ju për historinë...