Saturday, October 24, 2020

Si t’i jepni ekipit drejtimin që duhet.

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

bus2Të gjithë njerëzit shpesh punojnë me të vërtetë shumë fort për një projekt pa e kuptuar plotësisht se si përpjekjet e tyre kontribuojnë në objektivat e përgjithshme të kompanisë. Në një të ardhme të shpejtë ekipi juaj mund të rrezikohet nga mënyra se si drejtohet. Për këtë ju nevojitet të ndërmerni hapat e mëposhtme:

1. Mos supozoni se të gjithë e dinë strategjinë. Mos bëni gabim të ruani për vete gjithë informacionin dhe udhëzimet, duhet t’i shpërndani ato në ekip dhe të siguroheni që antarët e ekipit i kanë kuptuar mirë.
2. Prezantoni qartë udhëzimet. Skiconi në një tabelë pikat ku ndodhet kompania juaj dhe ku synoni të arrini. Kryeni këtë skicim në prani të të gjithë ekipit me qëllim që të gjithë të marrin informacionin e plotë dhe të kuptojnë rrugën për ku jeni drejtuar.
3. Lidhni nyjet. Krijoni me ekipin tuaj dy lista: një listë me projektet kryesore dhe listën tjetër me objektivat e kompanisë. Lidhni projektet me objektivat dhe krijoni proritetet midis tyre.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...