Saturday, October 24, 2020

Si të zgjeroni fokusin tuaj

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

lenteLentja, me anë të së cilës drejtuesit shikojnë botën, mund t’i ndihmojë ose t’i pengojë aftësitë e tyre për të marrë vendime të mira dhe të drejta. Në qoftë se lentja juaj është shumë e ngushtë, ju rrezikoni shumë gjëra rreth vetes ose rreth ekipit tuaj. Ndërsa vëzhgimi në këtë drejtim mund të jetë i dobishëm për të parë pikat e mira, ju mund të humbisni qëllimin kryesor. Për të mos humbur objektivat kryesore ju mund të keni parasysh këshillat e mëposhtme.

1. Mos jini vetëm të vemendshëm ndaj hollësive. Duke qenë tepër të përqëndruar në gjëra të vogla mund të humbsni qëllimin kryesor. Pyesni veten se çfarë ka realisht më shumë rëndësi dhe përqëndrohuni në atë.
2. Mos vini veten tuaj të parin. Një fokusim i ngushtë nuk lë hapësira ??për të përfshirë dhe të tjerët në punën tuaj. Merrni në konsideratë nevojat e personave që ju rrethojnë për të ecur më tej.
3. Mos trajtoni çdo situatë si unike. Drejtuesit e fokusuar kanë tendencë që të zbulojnë shumë rrugë për një projekt për shkak se ata e trajtojnë çdo projekt apo çështje si të veçantë në llojin e vet. Shikoni situata të ngjashme për të përdorur si analogji dhe bëni kështu punën tuaj më të lehtë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...