Thursday, February 25, 2021

Si të sillemi me kolegët tanë

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

g2Është shumë frustuese kur një bashkëpunëtor apo koleg i juaji bie dakord me një plan veprimi apo pune, vetëm për të kaluar rradhën dha pa u përkushtuar aspak. Ky lloj bashkëpunimi është shumë i zakonshëm dhe mund t’ua  bëjë të vështirë arritjen e qëllimeve tuaja. Kur ju keni një bashkëpunëtor apo koleg, i cili ju flet shumë dhe nuk bën asgjë atëherë provoni këto hapa:

1. Reago dhe bashkëvepro. Shpjegojini atij se çfarë jeni duke bërë dhe se cilat janë hapat që bashkëpuntori apo kolegu juaj po ndjek, çfarë përvoje dhe rezultatesh po jep. Përshkruani ndikimin e sjelljes së tij mbi ju dhe jepini sugjerime për mënyrën se si ai mund të ndryshojë.
2. Përqëndrohu te puna jo te personi. Ju duhet të merrni punën e kryer, pavarësisht mënyrës së bashkëpuntorit apo kolegut tuaj, prandaj mos humbisni kohë duke pritur që ai të ndryshojë. Përqëndrohuni në kompletimin e punës tuaj.
3. Pyesni për angazhimin. Në fund të një takimi pyetini të gjithë për t’ju përsëritur atë që ata do të bëjnë dhe kur do ta kryejnë. Ndonjëherë tensioni i punës mund të mbajë edhe personin më pasiv-agresiv në detyrë.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...