Thursday, October 29, 2020

Si të shmangim sjelljet e pakëndshme

Duhen lexuar

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

bi1Duke qenë autentikë nuk është kusht për të qenë të vrullshëm. Të gjithë ne kemi zakone të pakëndshme të cilat janë të lindura, por kjo nuk do të thotë se duhet të pretendojmë të punojmë, kur këto sjellje lëndojnë apo dëmtojnë progresin e të tjerëve në mjediset e punës. Për këtë duhen gjetur mënyra se si të modifikojmë sjelljet tona për të mirën tonë dhe të shoqërisë që na rrethon:

1. Gjeni se çfarë mendojnë të tjerët. Ju nuk mund të dini se cilat janë shprehitë tuaja të pahijshme. Pyesni një kolegun tuaj të besuar se “Çfarë e bën të vështirë për të punuar me ty?”. Dëgjoni me kujdes dhe mos u përpiqni të përgjigjeni, të shpjegoheni, të justifikoheni, apo të mbroheni.
2. Gjeni një mundësi. Në një rast të veçantë do t’ju duhet të silleni ndryshe, çfarë do të bëni në vend që të shmangni sjelljet ofenduese? Bëni një premtim për ekipin apo kolegët tuaj se herës tjetër do të veproni ndryshe.
3. Paguaj çmimin. Angazhohuni të ndryshoni dhe t’i qëndroni besnik premtimit tuaj edhe pse duhet të paguani një çmim. Sigurohuni që çdo kosto për ju është edhe konstruktive.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Punesim brenda 24 oreve si Specialist Marketingu – Bolv Oil rekord aplikimesh.

Bolv OIL, nje prej klienteve besnike te duapune.com prej vitesh, diten e djeshme, me ane te nje postimi Standard, (me nje pagese...

Internship profesional ne Gjermani ? Po, eshte e mundur.

Ju njohim me Internship Programme of German Business for the Countries of the Western Balkans.

Behu pjese dhe ti ! Studimi me i madh Global i Talenteve per vitin 2020

Pas studimit të kryer me sukses gjatë vitit 2018, ku morën pjesë 366,000 njerëz nga 197 shtete, duapune.com në bashkëpunim me partnerët...

3 pyetje per te kuptuar nese puna i sjell kuptim jetes tende

Steve Johnson, Sipërmarrës, President dhe Bashkëdrejtues në Berkshire Grey Kuptimi për punën është i rëndësishëm. Për bizneset, është një...

Western Balkans Digital Summit Tirana 2020

Për shkak të pandemisë COVID-19, Samiti i 3-të Digjital do të organizohet në Platformën Hibride me sesione virtuale të mbajtura gjatë 26-28...