Thursday, February 25, 2021

Si të shfaqemi para një Shefi të ri

Duhen lexuar

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

33Për tu prezantuar dhe për t’i dhënë shefit tuaj të ri përshtypjet tuaja mund të jetë shumë nervozuese dhe e sikletshme, sidomos nëse nuk e keni bërë ndonjeherë më parë. Megjithatë, shumë marrëdhënie të forta pune janë bazuar në këshilla dhe diskutime të hapura. Nëse keni një shef të ri, ose jeni duke u prezantuar me të për herë të parë, më poshtë jepen disa këshilla për të patur një komunikim më të lirshëm:

1. Përcaktoni gatishmërinë e të degjuarit. Para se të thoni diçka, sigurohuni nëse shefi juaj është i hapur dhe i gatshëm të dëgjojë atë që ju keni për të thënë.
2. Planifikoni kontaktimin me të. Mos krijoni situata të befasishme me shefin tuaj. Tregojini atij se doni të diskutoni mbi një çështje të rëndësishme në mënyrë private.
3. Njëhësoni reagimin. Paraqesni reagimet direkt dhe me saktësi. Shikoni gjuhën e tij të trupit dhe sigurohuni që dhe ju nuk po tjetërsoheni para tij dhe në komunikim me të. Kontrolloni shpesh këtë situatë dukë pyetur herë pas here, “A ka kuptim kjo gjë”?

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pune online nga shtepia.

Ne keto kohe te veshtira, kur pandemia po tregon piken me te larte te kurbes se saj, eshte e rendesishme te ruajme...

Kur do te perfundoje pandemia? OBSH deklaron.

Drejtori rajonal i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH) për Europën, Hans Kluge theksoi se shpërthimi i koronavirusit (COVID -19) do të përfundojë...

113 pozicione te lira pune nga 10 kompani

Cilat jane 10 kompanite qe ofrojne 113 vende te lira pune ne vend? Per t’u njohur me keto mundesi dhe detajet e...

Punet e dites, 22 shkurt – duapune.com

Ju njohim me mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com Specialist IT CONSTRUCTION ENERGY PARTS...

10 gjera qe shefat mund te bejne dhe te frikesojne punonjesit

Shumë vite më parë kam intervistuar një kandidat në pozicionin e menaxherit. Ai ishte kompetent, i angazhuar dhe tregoi aftësi lidershipi, të...