Saturday, January 23, 2021

Si te rritem profesionalisht?

Duhen lexuar

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

human resources career growPyetje nga lexuesi i blogut: Si te rritem profesionalisht?

Përgjigje: Pershendetje, ju falenderojme per interesimin.
Pët t’ju përgjigjur kësaj pyetje, do dëshironim të dinim në çfarë fushe doni të rriteni profesionalisht?
Pasi t’i jeni përgjigjur kësaj pyetjeje do keni kryer hapin e parë drejt rritjes suaj profesionale.
Duhet ta keni të qartë çfarë kërkoni të bëni në jetën profesionale dhe ku e shikoni të
ardhmen tuaj.

1. Kërkoni më shumë nga vetja.
Nëse puna juaj aktuale ju duket e thjeshtë dhe jo motivuese, atëhere nuk po punoni me veten në maksimum. Sa më shumë sfidoni veten, aq më shumë mësoni, rriteni dhe fitoni vlera. Merrni më shumë përgjegjësi dhe tregoni vlerat tuaja.

2. Informohuni, përditësohuni.
Cili është informacioni më i fundit që keni mësuar? Përditësohuni me të rejat më të fundit nga fusha që ju intereson. Regjistrohuni nëpër blogje apo website të ndryshme ku mund të përfitoni diçka. Në këtë mënyrë do të ecni gjithmonë me të njëjtin hap me risitë që ju interesojnë. Këto njohuri do t’ju ndihmojnë të punoni më mirë.

3. Njihni njerëz të rinj.
Mundohuni të njihni të paktën një ose dy persona të rinj çdo ditë. Në këtë mënyrë do të rrisni numrin e kontakteve tuaja dhe t’ju hapen më shumë mundësi. Një nga qëllimet tuaja për këtë vit duhet të jetë kthimi i jetës suaj në një event të madh lidhjesh dhe kontaktesh.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Si t’a kuptoni qe eshte koha per ndryshim karriere?

Askush nuk mund të garantojë që ju do të punoni në të njëjtin pozicion gjithë jetën tuaj. Ndonjëherë do të doni të...

15K+ ndjekes ne faqen LinkedIn te duapune.com

Sot, duapune.com feston arritjen e me shume se 15,000 ndjekesve ne faqen e saj ne LinkedIn! Qe prej...

Ftese per anetaresim ne platformen “Rrjeti i Profesionisteve ne Diaspore”

Rrjetëzimi i kapitalit social të shqiptarëve në Diasporë ka qenë shpesh objekt i disa inciativave të limituara dhe personale të disa organizatave...

Nuk keni perqendrim ne pune? 10 keshilla.

Në botën dinamike të sotme, të mësuarit për të bërë më shumë në më pak kohë është thelbësore për zhvillimin personal dhe...

Punet e dites 18/01/2021

Mundesite e reja te punes, te publikuara sot ne duapune.com, i gjeni duke klikuar: >> Punët e ditës <<