Monday, October 19, 2020

Si të promovojmë një punonjës

Duhen lexuar

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

promotion_965844Promovimet janë mënyrë shumë e dobishme për të bërë të njohur dhe motivuar punonjësit më të mirë. Nëse do t’ju duhet të lëvizni dikë nga një pozicion në një tjetër, kini parasysh këto hapa:

1. Vlerësoni performancën aktuale. Sigurohuni që punonjësi mund ta realizojë punën e tij që po i promovohet. Vëzhgoni punën e tij aktuale dhe konsiderojeni si një tregues për punën e ardhshme të tij.
2. Sigurohuni që ka një përballje. Sigurohuni nëse puna e re është diçka që ai ose ajo do ta kryejë me dëshirë. Nuk është e drejtë që vetëm për shkak se dikush është i mirë në një punë, do duhet ta kryejë atë me kënaqësi.
3. Eksperimentoni para se të vendosni. Improvizoni një detyrë që është e ngjashme me detyrat dhe sfidat e reja të punës për të provuar aftësinë e punonjësit që keni zgjedhur.

Previous articleDhuroni Gjak
Next articleSi mund të mos riskojmë
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...

Pse po e lini punen tuaj aktuale ? – Intervista 14

Kjo pyetje eshte pak “klishe”, por te jeni te sigurte qe do t’jua bejne gjate intervistes nese ju po e lini nje...

Grafiku i çuditshem i “rritjes” se pages minimale ne Shqiperi

Çështja e pagave është rikthyer si objekt diskutimi tashmë 7 muaj para zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri.  Qeveria ka në...