Friday, October 23, 2020

Si të promovojmë menaxherë të rinj

Duhen lexuar

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

bipNuk është e pazakontë që në kompanitë e sotme të kemi menaxherë të të gjitha moshave dhe niveleve të përvojave në punë. Shumë drejtues me përvojë shpesh kanë njohuri dhe këshilla shumë të vlefshme, por ndodh që të kenë frikë se mos ndoshta me këshillat e tyre ia ndërpresin entuziazmin për të vepruar menaxherëve të rinj. Ndiqni këto dy udhëzime nëse dëshironi të ndihmoni një nga menaxherët e rinj:

1. Kuptoni motivet tuaja. Dëshironi me të vërtetë të ndihmoni menaxherin e ri të bëhet më i miri? Apo po përpiqeni të zbuloni ndonjë gabim të tijin? Nëse keni qëllime të mira atëherë tregohuni i kujdesshëm kur të shpreheni ndaj tij.

2. Referojuni përvojës suaj. Para se të rendisni mënyrat se si ai duhet të ndryshojë, tregojini menaxherit se çfarë keni mësuar gjatë rrugës tuaj të karrierës. Provoni t’i thoni diçka të tillë si, “Kur kam filluar të menaxhoj një ekip, kam qenë shumë i tronditur”. Pastaj shpjegoni se çfarë keni mësuar. Kjo e bën mesazhin tuaj më personal dhe më të lehtë për tu kuptuar nga dëgjuesi.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...

Test personaliteti – iluzion optik – loja 1

Cfare karakteri keni ? Luajme pak me keto teste mbi iluzionet optike per personalitetin/karakterin tuaj. Ka shume lloje te...