Saturday, October 24, 2020

Si të përmirësoni performancën tuaj

Duhen lexuar

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

performancaAskujt nuk i pëlqen të tregojë një performancë jo të mirë. Megjithatë, edhe pse nuk po arrini të kini pritshmëritë e duhura, mos u dekurajoni dhe mos mendoni se është fundi i botës. Ndiqni këto tre hapa për të përmirësuar punën tuaj të dobët:

1. Pranoni atë dhe kërkoni ndihmë. Mos u vetëmbroni. Në qoftë se të dhënat tregojnë se nuk po performoni si duhet, atëherë pranojeni këtë fakt dhe kërkoni ndihmë për tu përmirësuar dhe për të marrë më të mirën. Pyesni kolegë të tjerë që t’ju këshillojnë si të përmirësoheni.
2. Kuptoni shkakun themelor. A nuk keni aftësitë e duhura? A nuk jeni të interesuar në punë? Çfarëdo qoftë ajo, duhet të zbuloni shkakun, i cili po ju pengon të ecni përpara.
3. Përpiquni të ndryshoni. Zbuloni se çfarë është ajo që ju duhet të bëni ndryshe dhe pyesni kolegët rreth jush për të parë ndryshimet në performancën tuaj.

“Miku juaj per pune dhe karriere” duapune.com
- Advertisement -
- Advertisement -

Artikujt e fundit

Horoskopi : Top 10 Profesionet e Akrepit

Brilante dhe punetore, Akrepi eshte shenja me intensive nga te gjitha shenjat e zodiakut. Ata preferojne nje mjedis pune te qete, jo...

Pse duhet te ndryshoj pune / karriere ?

A ndiheni sikur keni ngecur ne punen ku jeni aktualisht? A keni menduar per nje pune te re, ndryshim karriere apo te...

Pse ju pushuan nga puna ? – Intervista pune 14

Nje nga pyetjet me te sikletshme qe mund te bejne rekrutuesit gjate nje interviste eshte pikerisht kjo: Pse u...

Student ne Finance -Banke ? Burse e plote, praktike pune e paguar dhe kontrate 3 vjeçare pune ne BKT

UNYT sjell bursë të plotë, praktikë pune të paguar dhe kontratë 3 vjeçare pune në BKT, për studentët e degës Financë-Bankë.

A ka pune te reja nga qyteti im ?

Sot ju njohim me mundesite e ofruara ne qytetin e Fierit. Ne kete qytet ofrohen pozicione pune te kategorive te ndryshme nga...